Aerobik mladých

08.01.2017 21:33

V neděli 8. 1. 2017 se naše děvčata z mladšího i staršího závodního týmu zúčastnila závodů na domácí půdě, v Blansku. Soutěž Aerobik mladých se pořádá už celých 25 let a i letos naše holky uspěly.

V kategorii 7-8 let nás zastupovala Kristýnka Gogalová, která si nakonec odvezla krásné 5. místo. Ve starší kategorii 9-10 let soutěžily 3 naše holčičky, Natálka Paděrová, Klárka Vlachová a Vendulka Šenková, všechny se probojovaly do finále a Vendy s Klárkou vybojovaly nádherné 6.-10. místo. V další kategorii 11-12 let nás reprezentovala Julinka Minářová, která si po skvělém výkonu odvezla zaslouženou bramboru, tedy 4. místo. Violka Špačková si zacvičila v kat. 13-14 let a po parádním finále ji patřilo 6.-10. místo a i v nejstarší kategorii jsme měli tři zástupce. Adélku Hasoňovou, Sašku Vašířovou a Anetku Koupou. Všechny se dostaly do finále a při vyhlášení výsledků si Saška odnesla 6.-10. místo a Anetka 5. místo.

Všem moc gratulujeme!!! Teď už se převážně připravujeme na týmové závody. První nás čekají koncem února, tak nám držte palce! O všem Vás budeme informovat.

FOTO

Autor: Aneta Koupá

Korektura: Edita Baráková