Důležitá informace - z úcty a vyjádření hluboké soustrasti nad ztrátou členky týmu Cvicsnami.cz rušíme všechny lekce a kurzy pro děti i dospělé 31.1.2017

30.01.2017 11:53

Vážení rodiče, příznivci Cvicsnami,

touto cestou bychom Vás chtěli informovat o jedné důležité informaci – rozdávejte lásku a radost kolem sebe co to jen jde, protože nikdy nevíte, kdy je to naposled.

S lítostí musíme oznámit, že se minulý týden v neděli stala nešťastná událost, která zasáhla stovky srdcí, jak dětí, tak dospělých. Vzhledem k tomu, že se tato skutečnost týkala osoby, která patřila několik let do našeho týmu, naší Jedné velké rodiny Cvicsnami.cz, nemůžeme si dovolit, neinformovat o tom Vás, kteří jste také jejími členy.

Minulý víkend se stal osudným pro 11letou slečnu z Lipovce – Karolínku Zouharovou, která nezvládla lyžařskou sjezdovku na Dolní Moravě a po nárazu do stromu byla převezena s vážnými zraněními do Hradecké nemocnice, kde bohužel těmto následků minulou neděli podlehla.

Prioritou tohoto emailu není informovat Vás o nešťastné události, která se stala, ale poprosit Vás o to, abyste na sebe dávali větší pozor, rozdávali radost, štěstí a lásku, co to jen půjde a užívali si každou sekundu našeho života.

Vzhledem k tomu, že v úterý 31. ledna 2017 proběhne poslední rozloučení a celý náš závodní tým a lektorky na této poslední cestě nechtějí chybět, rozhodli jsme se, že v tento den rušíme veškeré kurzy a tréninky (věříme, že nám zmíněné zrušení lekcí prominete). Tímto bychom Vás také chtěli moc poprosit, zapalte místo tréninku svíčku, jako vzpomínku na tuto malou slečnu, která pro nás všechny byla nejen anděl tělem i duší, ale která svým úsměvem a pozitivním přístupem k životu rozdávala energii na všechny strany!!

Jak říkají její kamarádi a kamarádky: „Karolínka je pořád s námi, jen je neviditelná!“ …a  proto, učme se od dětí! Jsou naprosto bezprostřední a některé situace si vysvětlují a vstřebávají daleko lépe než my, dospělí.

Tímto Vám, za celý tým Cvicsnami.cz, děkujeme za pochopení a zároveň popřejme rodině, všem příbuzným a kamarádům HLUBOKOU UPŘÍMNOU SOUSTRAST!