3.3. - 4.3.2016 JARNÍ PRÁZDNINY - PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR

03.03.2016 08:30

Máte doma dítko a nevíte co s ním v průběhu blížících se jarních prázdnin? Chtěli byste, aby mělo Vaše dítko krásnou vzpomínku na tyto prázdniny? Musíte chodit do práce a nemá se o něj kdo postarat? Cvicsnami.cz Vám tento problém vyřeší. :-) 

JARNÍ PRÁZDNINY - PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR 2016

3. – 4. března 2016

Zázemí v tělocvičně ZŠ TGM v Blansku.

Pro koho je tento tábor určený?

• pro kluky a holky ve věku od 6 – 17 let
• program nabitý zábavou, sportem a tancem
• zkušení lektoři a vedoucí
• strava (oběd) a pitný režim 
• možnost zúčastnit se 2 nebo pouze 1 dne
• jarní prázdniny plné zážitků

Čas programuje vždy od 8:30 do 16:00 hodin. Děti je možné přivádět od 8:00 – 8:30 hodin a vyzvedávat si je můžete od 16:00 – 16:30 hodin.

Tento tábor je určený pro všechny děti, které se nechtějí o Jarních prázdninách nudit. Program bude velmi nabitý a hlavně přizpůsoben věku všech účastníků. Můžeme Vám slíbit, že se budou Vaše děti skvěle bavit.

ČTVRTEK – DĚTSKÁ DISKOTÉKA

Ve čtvrtek je pro děti připravený pestrý program nejen v tělocvičně ZŠ TGM, ale i v Boskovicích na Jízdárně. Dopoledne si zahrají aktivní seznamovací hry a zatancují zumbu Déňou a Šamčou. Před obědem se děti společně přesunou vlakem do Boskovic na Jízdárnu (cena vlaku cca 40,- Kč – budeme vybírat při převzetí dítěte), kde je pro ně připravena kromě obědu také Dětská diskotéka se spoustou bláznivých nápadů. Cca kolem 14:30 hodin se děti budou přesouvat opět vlakem do Blanska na ZŠ TGM. 

PÁTEK – HRY BEZ HRANIC

V pátek bude pro děti připravený bohatý program s názvem „Hry bez hranic“. Děti čekají klasické týmové, ale i netradiční hry a sportovní disciplíny, hry v přírodě, výtvarná dílna, ale i zumba party s Déňou a Šamčou. Oběd bude pro děti připraven v Restauraci Pizzazz v Blansku.

Super cena:
1 den – 280,- Kč
2 dny – 520,- Kč

V ceně je zahrnutý program, provozní náklady a materiál, pitný režim a oběd. V ceně nejsou zahrnuty svačinky - je nutné dát dětem s sebou dopolední a odpolední svačinku a peníze za vlak (cca 40,- Kč).

POZOR – MÁME OMEZENÝ POČET MÍST !!!

Přihlášky posílejte na email info.cvicsnami@gmaill.com ve tvaru (jméno a příjmení dítěte, datum narození, bydliště, počet dnů – popř. který, dále telefon a email na jednoho z rodičů). Přihlášky zasílejte nejpozději do 28. února!! Do předmětu uveďte „Jarní prázdniny 2016“.

TĚŠÍME SE NA VŠECHNY DĚTI