Profi trampolíny

01.01.2015 19:24

Nalaďte se do pohody, nechte se unést vlnou emocí a hlavně vyskákejte přebytečné kilogramy. Neváhejte a přijďte si s námi zaskákat.

Cvičení na PROFI TRAMPOLÍNÁCH je perfektní aerobní cvičební program, který kombinuje jednoduchost chůze a přirozeného odrazového pohybu, mění pár minut jemného skákání nahoru dolů na efektivní, pulzující cvičení pro kažkého! Je dostupné lidem každého věku a úrovně fyzické zdatnosti, navíc je toto cvičení velmi efektivní, bezpečné a šetrné pro vaše klouby.

Při pravidelném provozování PROFI TRAMPOLÍN (2 - 4x týdně) jsou výsledky nejen viditelné, ale i měřitelné a to v relativně krátkém časovém horizontu (4 - 6 týdnů). Je to také proto, že při 50 minutách cvičení na trampolínkách spálíte 550 - 650 kcal, což je zhruba 2krát více než spálíte při běžném tréninku. Při tom šetříte svoje klouby - vyhýbáte se nárazům na tvrdý povrch.

Lekci Trampolínek zvládne úplně každý, tak se nebojte a přijďte je vyzkoušet.

Chystáte se poprvé na hodinu PROFI TRAMPOLÍN?

Na první lekci přijďte nejlépe 15 minut před jejím začátkem, abyste měli dostatek času převléknout se, mohli jste si nastavit řídítka (za naší asistence) a hodina mohla začít včas.

Co s sebou?

  • ·         dobrou náladu
  • ·         vhodnou a čistou obuv (měkká podrážka - boty na aerobik)
  • ·         pohodlné oblečení ( tílko, top – počítejte s tím, že vše propotíte. Tepláky, legíny, šortky a pevnou sportovní obuv )
  • ·         ručník
  • ·         dostatek tekutin