19.6. - 28.6. 2016 AKTIVNÍ DOVOLENÁ S CVICSNAMI - ITÁLIE GARGÁNO

19.06.2016 06:35

Rok se s rokem sešel a my pro Vás máme další skvělou nabídku velice oblíbené AKTIVNÍ DOVOLENÉ v italském letovisku GARGANO, kterou pořádáme díky spolupráci s cestovní kanceláří Gargano CK. Areál se nachází pouze 50m od oblázkové pláže.

Nyní opět s bohatým, nejen cvičebním, programem pro Vás, ale také s animačním programem pro Vaše dět a s tématickými večeryi! To vše, díky partnerské slevě pro Cvicsnami.cz, až o 30% levněji než v katalogu přes cestovní kancelář Gargano CK.

Termín: 19. - 28. 6. 2016

Cena již od 4 470,- Kč
(v ceně je zahrnuta doprava, večeře a ubytování)

Doprava zahraničními autobusy (možnost i vlastní dopravy. Ubytování ve stanech, karavanech, chatkách, apartmánech billo a trilo - příplatky za jednotlivý typ ubytování). Večeře (možnost zakoupení snídaní a obědů).

PROGRAM CVICSNAMI.CZ
- 2x - 3x denně cvičení s lektory Fit studia Cvicsnami.cz (tabata, body form, zumba, aqua aerobik, body balance, pilates a další)
- tématické večery (Miss a Missák, Tvoje tvář má známý hlas, karaoke a jiné)
- animační program pro děti (soutěže, hry, zábava)

Možnost využití výletů - Řím, Vesuv, Pompeje a další krásná místa.

REZERVACE posílejte na email info.cvicsnami@gmail.com ve tvaru jméno a příjmení, telefonní číslo a emailová adresa (do předmětu uveďte „Aktivní dovolená Gargano“) nebo volejte na telefonní číslo +420 777 897 625.

Více informací v této události nebo na telefonním čísle 777 897 625 nebo na emailu info.cvicsnami@gmail.com.

Těšíme se na všechny příznivce aktivní dovolené!!!