Tým Cvicsnami.cz se zúčastnil 24hodinového charitativního běhu

18.06.2016 20:31

Z pátku 10.6. na sobotu 11.6. se náš tým zúčastnil 24hodinového charitativního běhu You Dream We Run v Blansku.

Celou akci jsme si skvěle užili. Pátku dominoval koncert našeho oblíbence Pavla Callty. Byla zde úžasná atmosféra a na konci nechyběla ani společná fotka se zpěvákem. 

Novinkou letošního roku bylo profesionální měření, díky kterému jsme mohli na internetu sledovat, jak si náš tým vede. Samozřejmě na umístění vůbec nezáleželo, myšlenkou bylo pomoci co nejvíce lidem zakoupením běžeckého trika, ale protože rádi soutěžíme, hecovalo nás to k větším výsledkům. Úžasný noční tým rodiny Bednářů, Kamča Špačková a Peťa Daňková nás přes noc vyšvihly ze 30. místa na 15.. To nás motivovalo v sobotu zabrat a nakonec to skončilo úžasným 6. místem ze 39-ti týmů.

Rádi bychom poděkovali organizátorům za  skvělou akci, která pomáhá na správném místě. Dále Nemocnici Blansko a Katce Ostré za poskytnutý azyl v jejich supervybaveném stanu a hlavně všem členům štafety. Makali jste jako jeden tým do posledních sil.

Troufnu si říct, že jsme na běh díky našim komickým pohybům a naříkání při každém kroku kvůli bolesti svalů ještě pár dní nezapomněli. Převládal ale pocit, že jsme někomu pomohli splnit jeho přání.

Přístí rok si tuto akci opět nenecháme ujít. Přidejte se k nám i Vy, stojí to za to